Gå til hovedindholdet

Lær vores skole at kende

’Fælleshåbsskolen er den skole og det fællesskab, som elever og forældre i lokalområdet ønsker at være en del af’.

Sådan lyder vores vision for Fælleshåbsskolen, og det er faktisk noget, vi mener.
Vi arbejder hver dag på, at skoledagen afspejler dette.

Det er væsentligt for os at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever.

Skoledagen er derfor organiseret med to voksne i dele af undervisningstiden.
Vi arbejder med co-teaching for at sikre os et stærkt fagligt setup i undervisningen.
Fra dette skoleår har vi gjort pausene længere, og for at gøre pauserne gode og trygge, har vi legepatrulje og vagter på de områder, hvor eleverne er.

Det er vigtigt for os, at eleverne har en tryg skolevej, og derfor er vores skolepatrulje på pletten hver morgen og eftermiddag

Vi mener, at alle elever har talent for noget, og vores talentSpor tilbyder aktiviteter for særlige talenter.

De elever, som er testet ordblind, vil få hjælp af lærerne, og har dit barn en PPV bliver de del af vores Mellemform.

I vores FabLab har eleverne mulighed for at fordybe sig i teknologi og kreativitet.

Hvis en elev har en PPV (Pædagogisk Psykologisk Vurdering) har vi via vores Mellemform. mulighed for støtte eleven med afsæt i de behov, som eleven har og som er beskrevet i PPV’en.

Elevernes stemme er vigtig for os, og derfor er Elevrådet  centralt for demokrati på skolen